Automatische Antivirus

Automatische Antivirus biedt antivirusbescherming. Het onderdeel detecteert en neutraliseert dreigingen, adware en apps die indringers kunnen gebruiken om uw apparaat te beschadigen of om misbruik te maken van uw persoonlijke gegevens.

Apparaat scannen

Apparaat scannen voert de volgende functies uit:

Automatische Antivirus

Automatische Antivirus omvat alle scanfuncties en biedt automatische 24/7-apparaatbescherming. Automatische Antivirus detecteert bedreigingen in geopende bestanden en scant apps in realtime wanneer ze op het apparaat worden geïnstalleerd. Anti-Virus databases en de Kaspersky Security Network cloud service worden gebruikt om automatische bescherming te bieden.

Als u op uw apparaat een app heeft die informatie verzamelt en verzendt, kan Kaspersky-app deze app classificeren als malware.

Automatische Antivirus instellingen configureren

Raadpleeg ook

Scannen en Automatische Antivirus

Update van antivirusdatabases